Cautare

283 de rezultate pentru "predare anl" (2.88 secunde)
completarea corecta a bonurilor de predare cu data primirii, termene de executie, valoarea serviciului, gradul de uzura a produselor (30% pentru orice obiect).
3, ca procesul verbal de predare - primire se face pe baza protocoalelor incheiate intre parti. Dupa aceea, din data de 18 noiembrie 1998 exista un proces verbal incheiat, prin care reprezentantii Ceres SA predau in administrare cele 102,5 ha de teren UM 02146 Mangalia.
Dupa verificarea de aici, fostul proprietar al rablei pleaca cu trei acte - unul necesar la radierea din circulatie a masinii, unul pentru scoaterea din evidenta fiscului si cu un certificat de predare in vederea distrugerii, care tine loc de chitanta in valoare de 30 de milioane de lei, care va fi inmanat dealerului la care s-a inscris.
Constructorii au promis insa ca si aici vor respecta termenul de predare, care este 22 octombrie", a spus Bogheanu. Reprezentantii ADR s-au intalnit luni cu directorii scolilor, constructorii si responsabilii din cadrul inspectoratelor judetene de invatamant pentru a analiza problemele aparute in desfasurarea proiectelor.
La masuratori au descoperit mai mult decat aveau in acte Problemele au intervenit dupa incheierea protocolului de predare-primire dintre Primarie si mostenitori, cand la intentia de a face cadastrul imobiliar acestia au descoperit ca de fapt au avut in folosinta 415 metri patrati, si nu 384 asa cum era trecut in procesul verbal initial, incheiat in 1959.
Potrivit acestuia, pana la 30 iunie 2009, atat ITM-urile, cat si angajatorii care pastreaza si completeaza carnetele de munca le vor elibera titularilor in mod esalonat, pe baza de proces-verbal individual de predare-primire.
Abia in vara lui 2006 autoritatile locale si-au dat seama ca termenul scadent de predare a lucrarii se apropie si ca la noul depozit nu s-au terminat nici macar sapaturile.
Ulterior, pana la 30 iunie 2009, atat ITM-urile, cat si angajatorii care pastreaza si completeaza carnetele de munca le vor elibera titularilor in mod esalonat, pe baza de proces-verbal individual de predare-primire.
Proprietatile in blocurile noi pot fi rezervate in baza unui antecontract pentru un avans de 20-30%, iar platile urmatoare pot fi esalonate si vor fi strict legate de stadiile de lucrari la structura imobilului, la inceperea finisajelor si la predare.
Ei accepta plata unui avans de 25% la antecontract, iar restul de 75% la predare. Acestia mai pot incheia parteneriate cu banci si institutii financiare care ofera termene cat mai atractive la obtinerea unui credit ipotecar, potrivit reprezentantilor aceleiasi companii.
Noi am fost obligati sa semnam procesele-verbale de predare-primire când s-a schimbat conducerea spitalului, dar debitele nu le-am primit. Eu, personal, nu pot sa fac nimic.
Noi am fost obligati sa semnam procesele-verbale de predare-primire când s-a schimbat conducerea spitalului, dar debitele nu le-am primit. Eu, personal, nu pot sa fac nimic.
Desi termenul de predare al raportarilor a fost pana la 31 iulie, doar 70% dintre consiliile locale au predat lucrarile.
Criteriul de atribuire a contractului va consta in oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, in care pretul va reprezenta 70%, iar experienta in evaluarea activelor si termenul de predare a lucrarii cate 15% din valoare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua sase societati miniere de la Ministerul Economiei si Finantelor pana la sfarsitul anului, dupa ce Ministerul Economiei va semna protocolul de predare-primire.
Atentie la contractul de antrepriza si la termenele de predare ale imobilelor.O parte din proiectele imobiliare care au fost anuntate in Romania risca sa nu fie finalizate, deoarece firmele de constructii nu au suficiente resurse umane si tehnice sa realizeze lucrarile, a declarat presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor in Constructii (ARACO), Laurentiu Plosceanu.
Pentru a încasa prima de 10.000 de euro de la stat, beneficiarul este nevoit sa prezinte procesul-verbal de predare-primire a locuintei nou-construite.
Pentru a încasa prima de 10.000 de euro de la stat, beneficiarul este nevoit sa prezinte procesul-verbal de predare-primire a locuintei nou-construite.
Se au in vedere, printre altele, rezultatele deosebite obtinute in pregatirea elevilor, initierea si aplicarea unor proiecte de predare prin utilizarea computerului, performantele cu elevii distinsi la concursurile scolare si participarea la cursuri de formare.
La articolul 4, Comisia a stabilit ca protocolul de predare-primire a terenului sa fie intocmit intre Academie si primariile implicate.
google-analytics.com